Van MOETiveren naar Motiveren

Van MOETiveren naar Motiveren! Hoe doe ik dat? Laatst las Hetty op de website van de Universiteit van Gent een stuk over het motiveren van leerlingen. Een van de koppen was: MOETivatie of Motivatie? Wat een prachtige vondst. Moetivatie = de ander met argumenten en redenen overtuigen dat hij iets moet gaan doen of laten. […]

Geplaatst inNieuws | Reacties gesloten

Nieuw boek Van Adviseren naar Motiveren

In november verschijnt het totaal vernieuwde boek; Van Adviseren naar Motiveren. Alle nieuwe inzichten van Motiverende Gespreksvoering zijn er in verwerkt. Veel praktijkvoorbeelden en een apart werkboek.

Geplaatst inNieuws | Reacties gesloten

Trainingsdata najaar 2015

Dit najaar organiseren we een basismodule (10 en 26 november) en een verdiepingstraject Motiverende Gespreksvoering (24 september en 8 oktober). Schrijf nu nog in.

Geplaatst inNieuws | Reacties gesloten

Trainingsdata

Op 11 en 25 juni start er weer een basistraining Motiverende Gespreksvoering. Schrijf je snel in! Al meer ervaring in Motiverende gesprekken, schrijf je dan in voor ons verdiepingstraject op 24 september en 15 oktober 2015.

Geplaatst inNieuws | Reacties gesloten

Nieuwe data Verdieping Motiverende Gespreksvoering

Na een telefonische intake starten we op 5 maart 2015. De tweede bijeenkomst is op 2 april. Tussentijds en na de tweede bijeenkomst vindt individuele coaching plaats. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar, we laten maximaal 8 mensen toe tot de groep.

Geplaatst inNieuws | Reacties gesloten

Nieuwe opzet verdieping Motiverende Gespreksvoering

Wil je je Motiverende Gespreksvoering helemaal eigen maken, dan is een vervolg op deze basistraining onmisbaar. Dit vervolg dat eerder was opgebouwd uit losse modules hebben we in een ander jasje gestoken. De diverse modules hebben we aan elkaar gekoppeld in het Verdiepingstraject Motiverende Gespreksvoering. Dit betekent dat we de losse modules zoals ze stonden […]

Geplaatst inNieuws | Tagged , , | Reacties gesloten

Serious Games met SZW budget

SZW stelt ‚ā¨4000,- beschikbaar om een integrale aanpak en samenwerking met het maatschappelijk veld te verbeteren. Wilt u met dit geld aan de slag om de samenwerking te verbeteren? Dan is onze¬† Serious Game voor u de ideale trainingsdag! Leren door ERVAREN, DOEN waar u al goed in bent; maar wat u ketenpartner (nog) niet […]

Geplaatst inNieuws | Reacties gesloten

Basismodule Motiverende Gespreksvoering

Op 2 en 11 december vindt er weer een basistraining Motiverende Gespreksvoering plaats in Utrecht. Schrijf snel in!  

Geplaatst inNieuws | Reacties gesloten

Training Motiverende intake oktober

Op 1 oktober wordt de training motiverende intake in La Vie in Utrecht georganiseerd. Je kunt je nu inschrijven. Deze training levert 6PE punten NEN certificering op. In combinatie met trainingen van Asessor is korting mogelijk.

Geplaatst inNieuws | Reacties gesloten

Trainingsdata 2014

Nieuwe datum voor training motiverende intake, 23 juni in Utrecht. Korting bij inschrijving op meerdere trainingen. Ook combinaties mogelijk met trainingen van Asessor.  

Geplaatst inNieuws | Reacties gesloten