Trainingsdata voorjaar 2015 bekend

Voor 2015 zijn de volgende trainingsdagen vastgesteld: Basisopleiding:29 januari en 12 februari 2015 Motiverende intake: 25 februari of 21 april 2015 Omgaan met weerstand: 5 maart of 12 mei 2015 MGV in de praktijk; 12 maart 2015 Alle trainingen zijn in la Vie Utrecht. Meer informatie vindt je bij ons trainingsaanbod.

Geplaatst inNieuws | Reacties gesloten

Serious Games met SZW budget

SZW stelt ‚ā¨4000,- beschikbaar om een integrale aanpak en samenwerking met het maatschappelijk veld te verbeteren. Wilt u met dit geld aan de slag om de samenwerking te verbeteren? Dan is onze¬† Serious Game voor u de ideale trainingsdag! Leren door ERVAREN, DOEN waar u al goed in bent; maar wat u ketenpartner (nog) niet […]

Geplaatst inNieuws | Reacties gesloten

Basismodule Motiverende Gespreksvoering

Op 2 en 11 december vindt er weer een basistraining Motiverende Gespreksvoering plaats in Utrecht. Schrijf snel in!  

Geplaatst inNieuws | Reacties gesloten

Training Motiverende intake oktober

Op 1 oktober wordt de training motiverende intake in La Vie in Utrecht georganiseerd. Je kunt je nu inschrijven. Deze training levert 6PE punten NEN certificering op. In combinatie met trainingen van Asessor is korting mogelijk.

Geplaatst inNieuws | Reacties gesloten

Trainingsdata 2014

Nieuwe datum voor training motiverende intake, 23 juni in Utrecht. Korting bij inschrijving op meerdere trainingen. Ook combinaties mogelijk met trainingen van Asessor.  

Geplaatst inNieuws | Reacties gesloten

Expertmeeting 20 januari

Op 20 januari organiseren we samen met het Nibud een expertmeeting voor de lezers van ons boek; van adviseren naar motiveren. Toegang is geheel gratis. Lokatie; Nibud te Utrecht. Interesse, stuur ons een mailtje!

Geplaatst inNieuws | Reacties gesloten

PE punten vaardigheden

Veel gecertificeerde schuldhulpverleners hebben moeite om hun Permanente Educatie punten voor vaardigheden te behalen. Daarom hebben we twee van onze trainingen aangemeld bij KIWA. Zowel voor de training Motiverende Intake en de training Omgaan met weerstand zijn 6PE punten in aanvraag.

Geplaatst inNieuws | Reacties gesloten

Tweede druk van adviseren naar motiveren

Half mei verschijnt de tweede druk van het boek; van adviseren naar motiveren. Inhoudelijk zijn er een paar kleine revisies doorgevoerd. Er is een kleine preview beschikbaar. Bij het boek zijn veel extra opgaven beschikbaar. Deze vind je onder video’s en extra’s. Je kunt het boek bestellen via onze site of via het Nibud.

Geplaatst inNieuws | Tagged , , | Reacties gesloten

Nieuwe opgave beschikbaar, met speciale actie

Er is weer een nieuwe opgave beschikbaar op de site. Je kunt met vier gesprekstechnieken oefenen in één opgave. Dit keer geen antwoorden, maar een speciale actie. Mail voor 1 februari 2013 je antwoorden naar info@meermotiveren.nl en je krijgt geheel vrijblijvend persoonlijk feedback van ons op je antwoorden.

Geplaatst inNieuws | Reacties gesloten

Feest!

Ons boek: ‚ÄėVan adviseren naar motiveren‚Äô, raakt bijna door zijn eerste druk heen. De Hogeschool Utrecht, Avans Hogescholen en vele anderen hebben het als verplichte literatuur opgenomen. De afgelopen periode was het boek de best verkopende professionele uitgave van het Nibud. Een feestje waard, dachten wij! Daarom krijgt iedereen die het boek via de site […]

Geplaatst inNieuws | Reacties gesloten