Trainingsdata

Op 11 en 25 juni start er weer een basistraining Motiverende Gespreksvoering. Schrijf je snel in! Al meer ervaring in Motiverende gesprekken, schrijf je dan in voor ons verdiepingstraject op 24 september en 15 oktober 2015.

Geplaatst inNieuws | Reacties gesloten

Nieuwe data Verdieping Motiverende Gespreksvoering

Na een telefonische intake starten we op 5 maart 2015. De tweede bijeenkomst is op 2 april. Tussentijds en na de tweede bijeenkomst vindt individuele coaching plaats. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar, we laten maximaal 8 mensen toe tot de groep.

Geplaatst inNieuws | Reacties gesloten

Nieuwe opzet verdieping Motiverende Gespreksvoering

Wil je je Motiverende Gespreksvoering helemaal eigen maken, dan is een vervolg op deze basistraining onmisbaar. Dit vervolg dat eerder was opgebouwd uit losse modules hebben we in een ander jasje gestoken. De diverse modules hebben we aan elkaar gekoppeld in het Verdiepingstraject Motiverende Gespreksvoering. Dit betekent dat we de losse modules zoals ze stonden […]

Geplaatst inNieuws | Tagged , , | Reacties gesloten

Trainingsdata voorjaar 2015 bekend

Voor 2015 zijn de volgende trainingsdagen vastgesteld: Basisopleiding:29 januari en 12 februari 2015 Motiverende intake: 25 februari of 21 april 2015 Omgaan met weerstand: 5 maart of 12 mei 2015 MGV in de praktijk; 12 maart 2015 Alle trainingen zijn in la Vie Utrecht. Meer informatie vindt je bij ons trainingsaanbod.

Geplaatst inNieuws | Reacties gesloten

Serious Games met SZW budget

SZW stelt ‚ā¨4000,- beschikbaar om een integrale aanpak en samenwerking met het maatschappelijk veld te verbeteren. Wilt u met dit geld aan de slag om de samenwerking te verbeteren? Dan is onze¬† Serious Game voor u de ideale trainingsdag! Leren door ERVAREN, DOEN waar u al goed in bent; maar wat u ketenpartner (nog) niet […]

Geplaatst inNieuws | Reacties gesloten

Basismodule Motiverende Gespreksvoering

Op 2 en 11 december vindt er weer een basistraining Motiverende Gespreksvoering plaats in Utrecht. Schrijf snel in!  

Geplaatst inNieuws | Reacties gesloten

Training Motiverende intake oktober

Op 1 oktober wordt de training motiverende intake in La Vie in Utrecht georganiseerd. Je kunt je nu inschrijven. Deze training levert 6PE punten NEN certificering op. In combinatie met trainingen van Asessor is korting mogelijk.

Geplaatst inNieuws | Reacties gesloten

Trainingsdata 2014

Nieuwe datum voor training motiverende intake, 23 juni in Utrecht. Korting bij inschrijving op meerdere trainingen. Ook combinaties mogelijk met trainingen van Asessor.  

Geplaatst inNieuws | Reacties gesloten

Expertmeeting 20 januari

Op 20 januari organiseren we samen met het Nibud een expertmeeting voor de lezers van ons boek; van adviseren naar motiveren. Toegang is geheel gratis. Lokatie; Nibud te Utrecht. Interesse, stuur ons een mailtje!

Geplaatst inNieuws | Reacties gesloten

PE punten vaardigheden

Veel gecertificeerde schuldhulpverleners hebben moeite om hun Permanente Educatie punten voor vaardigheden te behalen. Daarom hebben we twee van onze trainingen aangemeld bij KIWA. Zowel voor de training Motiverende Intake en de training Omgaan met weerstand zijn 6PE punten in aanvraag.

Geplaatst inNieuws | Reacties gesloten